Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності (далі – Політика конфіденційності) є договором приєднання відповідно до положень статті 634 Цивільного кодексу України. Політика конфіденційності описує способи, за допомогою яких збирається, зберігається і використовується інформація про осіб, які відвідують цей сайт (далі – Сайт) ТОВ «ОМП Маркетинг» (далі – Товариство). Ця Політика конфіденційності поширюється також на відносини, пов’язані з правами та інтересами третіх осіб, які не є користувачами Сайту, але чиї права та інтереси можуть бути порушені в результаті дій користувачів Сайту.

Використовуючи цей Сайт, Ви погоджуєтеся на збір і використання інформації на умовах, зазначених нижче в цій Політиці конфіденційності. Якщо Ви не згодні дотримуватися цієї Політики конфіденційності, будь ласка, негайно припиніть використання Сайту. Ви також визнаєте, що Товариство може час від часу змінювати, модифікувати, доповнювати або видаляти чи іншим чином оновлювати цю Політику про конфіденційність на свій розсуд без попереднього повідомлення.

Ми завжди будемо обробляти Ваші персональні дані відповідно до Політики конфіденційності, яка діє в момент отримання інформації. Ми будемо розміщувати зміни, що вносяться в наші принципи щодо захисту конфіденційної інформації на цій сторінці, щоб Ви були повністю поінформовані щодо видів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, і того, за яких обставин така інформація може бути розголошена. Зміни вступають в силу з моменту їх розміщення, якщо не передбачено іншого. Продовження використання Вами Сайту після внесення змін і/або доповнень в цю Політику конфіденційності означає Ваше прийняття і згоду з такими змінами та/або доповненнями. Наша Політика конфіденційності розміщена на нашій домашній сторінці, а також доступна на будь-якій сторінці, де запитуються Персональні дані.

Доводимо до Вашого відома, що Ви володієте всіма правами щодо захисту Персональних даних, передбаченими чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Гарантія конфіденційності

Поняття «Персональні дані» в тому вигляді, в якому воно використовується в цій Політиці конфіденційності, відноситься до будь-якої інформації, що стосується Вас, в тому числі Ваше прізвище, ім’я, по батькові, рік, місяць, дата і місце народження, адреса електронної пошти, поштова адреса або номер телефону, освіта, професія, інша інформація. Як правило, ми тільки обробляти Ваші Персональні дані лише так, як описано в цій Політиці конфіденційності. Проте, ми залишаємо за собою право проводити додаткову обробку даних в тій мірі, в якій це дозволено або вимагається відповідно до закону або при наданні сприяння в будь-якому законному розслідуванні. Ми також можемо збирати і обробляти такі Ваші дані, як файли cookie, IP-адреси, параметри і налаштування Інтернет-браузерів, назва вашого провайдера Інтернет-послуг, назва сайту, яким Ви скористалися, щоб зайти на наш Сайт, сайти, які Ви відвідували з нашого Сайту, іншу системну інформацію.

Цільове використання Персональних даних

Ми можемо збирати і використовувати Персональні дані в тій мірі, в якій це допускається чинним законодавством України, а також в інших цілях, які можуть стати очевидними з обставин, про виникнення яких ми зобов’язуємося повідомити Вас при зборі Персональних даних.

Нерозголошення Персональних даних

Ми не будемо продавати, ділитися або іншим чином поширювати ваші Персональні дані третім особам, за винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності. Персональні дані також можуть бути передані третім особам, без додаткового повідомлення Вас про таку передачу, з дотриманням положень чинного законодавства, які діють в наших інтересах або від нас, для подальшої обробки з метою, для яких дані спочатку збиралися, або можуть бути законно оброблені іншим чином, таким як надання послуг, оцінка корисності цього Сайту, управління даними або технічна підтримка.

Персональні дані, отримані від Вас, також можуть бути передані третій стороні, без додаткового повідомлення Вас про таку передачу, в тій мірі, в якій це допускається чинним законодавством, в тому випадку, якщо цей Сайт або його частина переуступаються або передаються; в цьому випадку ми будемо вимагати від правонаступника або цесіонарія поводження з Персональними даними відповідно до цієї Політики конфіденційності. Крім того, Персональні дані можуть бути розголошені третій особі, без додаткового повідомлення Вас про таку передачу, якщо ми зобов’язані зробити це відповідно до чинного законодавства, судового рішення або акту уряду, або якщо таке розголошення необхідне в інших випадках для сприяння в будь-якому законному розслідуванні або судочинстві в Україні або за її межами.

Порядок обробки, зберігання, право доступу, внесення змін і заперечень

Строк зберігання Персональних даних не обмежений за часом, якщо інше не передбачено окремо. Обробка Персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайту. Обробка Персональних даних здійснюється на обладнанні, яке знаходиться в приміщеннях з обмеженим доступом.

Коли ми обробляємо Персональні дані, ми вживаємо заходів, щоб забезпечити точність і актуальність ваших Персональних даних для тих цілей, для яких вони були зібрані. Ми надамо вам можливість відкликати свою згоду на обробку Ваших Персональних даних. Якщо Ви хочете зв’язатися з нами з питань використання, а також уточнення Ваших Персональних даних, або заперечити проти обробки Ваших Персональних даних, будь ласка, надішліть листа електронною поштою на адресу: [email protected] Якщо Ви зв’язуєтеся з нами, будь ласка, вкажіть назву веб-сайту, на якому Ви надавали інформацію, а також яку саме інформацію Ви просите нас виправити, оновити або видалити разом з належним розкриттям інформації про Вашу особу.

Безпека і конфіденційність

Щоб забезпечити безпеку і конфіденційність Персональних даних, які ми збираємо онлайн, ми використовуємо мережі даних, захищені, крім іншого, мережевим пристроєм захисту (брандмауер), прийнятим в якості галузевого стандарту, і захистом з використанням паролів. В ході роботи з Вашими Персональними даними ми вживаємо заходів, розроблених для захисту інформації від втрати, неправомірного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення. При цьому Ви визнаєте і погоджуєтеся, що будь-яка інформація, відправлена ​​на Сайт, може бути прочитана або перехоплена іншими особами, навіть якщо є спеціальне повідомлення про зашифрований вид передачі.

Інформація і діти

Інформація, доступна на цьому Сайті, призначена для осіб старше 18 років.

Посилання на інші сайти

Ця Політика конфіденційності відноситься тільки до даного Сайту і не може бути застосована до веб-сайтів, що належать третім сторонам. Ми можемо вказувати посилання на інші сайти, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для відвідувачів нашого Сайту. Проте, з огляду на специфіку мережі Інтернет, ми не можемо гарантувати високі стандарти забезпечення конфіденційності на інших веб-сайтах, на які ми даємо посилання, або нести відповідальність за зміст цих сайтів, відмінний від цього Сайту. Ця Політика конфіденційності не призначена для застосування на будь-якому веб-сайті, відмінному від цього Сайту.

Дійсність Політики конфіденційності

Якщо з тих чи інших причин одне або декілька положень цієї Політики конфіденційності буде визнано недійсним або таким, що не має юридичної сили, це не впливає на дійсність інших положень цієї Політики конфіденційності.

Контактна інформація

Якщо у Вас є будь-які запитання або скарги щодо дотримання нами цієї Політики конфіденційності, або Ви б хотіли дати будь-які рекомендації або коментарі, щоб поліпшити якість нашої Політики конфіденційності, будь ласка, надішліть листа електронною поштою на адресу: [email protected]